Gå till innehåll

Ester betonggrå ek

Naturlig och tidlös träkänsla med eleganta linjer.

Luckan Ester har en klassisk stil med naturlig träkänsla kopplat till hantverk och tradition. Den fanerade luckan har en distinkt ram som skapar ett tidlöst träuttryck med eleganta linjer. Passar dig som vill ha en inredning med ombonade detaljer.

 

Ester vitrin

Ester finns även som vitrinlucka med spröjs om du vill skapa en mer traditionell känsla – eller kombinera med Molly vitrin utan spröjs för ett enklare formspråk. 

Mer information

  • Spegellucka med ram i 19 mm massivt trä och fanerad spegel, svagt rundad kant. Levereras i vitpigmenterad ek, natur ek, svartpigmenterad ek, valnöt eller täckmålad ek i varmgrå eller betonggrå. Stående trämönster på luckor och lådfronter. Finns också i vitrin med spröjs och klarglas, kan även kombineras med Molly vitrin.

    Prisgrupp ek natur 8, ek vitpigmenterad och ek svartpigmenterad 9, valnöt 10/kantprofil. 

  • Betonggrå ek

    Inspirerad av betongens naturliga varma ton.
    Läs mer om Betonggrå ek
  • Generellt gäller att du rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa.Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.