Gå till innehåll

Liv ask

Omsorgsfull enkelhet med elegant och avskalad träkänsla.

Luckan Liv har en modern stil präglad av en omsorgsfull enkelhet. Den överfanerade släta luckan har liggande faner som skapar en elegant och avskalad träkänsla. Den kommer ofta i klara kulörer och accenter med enkla kvadratiska former och polerade ytor som passar dig som vill ha en inredning med ett internationellt och innovativt uttryck.

 

Liv vitrin

Liv finns även med grepplist och som vitrinlucka med klarglas utan spröjs. Vitrinluckan har ej grepplist.

Liv finns även med integrerad grepplist i samma träslag som luckan. Högskåpsluckor har grepplist på ena långsidan.

Mer information

  • Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en överfanerad 3 mm massiv lätt fasad träkant runt hela luckan. Liggande trämönster på luckor och lådfronter. Levereras i ask, vitpigmenterad och natur ek  samt brunbetsad och svartpigmenterad ek eller täckmålad ek i vit, varmgrå eller betonggrå. Kan även fås med integrerad grepplist i samma träslag som luckan. Högskåpsluckor har grepplist på ena långsidan. Finns också i vitrin (ej grepplist) med klarglas.

    Prisgrupp ask och ek natur 9, svart- och vitpigmenterad ek, brunbetsad ek 10, täckmålad ek pristillägg/kantprofil/grepplist. 

  • Ask

    Livlig och taktil med naturlig träkänsla.
    Läs mer om Ask
  • Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.