Dimgröna toner och en doft av trä – möt Vedums badrumsnyheter!

NYA SINNLIGA OCH NATURNÄRA BADRUM

Produkter i bild:
Zone 1500, Free 915, Flow 600, Free 615
Datum:
Februari 2022

Sinnligt och naturnära. Det är känslan som präglar våra nyheter för badrummet 2022, när träet kliver in i badrummet tillsammans med toner av dimgrönt och rosa. Inför årets lansering har vi även lagt lite extra fokus på att utveckla det befintliga sortimentet vilket är något vi är lite extra stolta över.

1170x780-Vedum-Zone-1500-vitpigmenterad-ek.jpg

Våren på Vedum handlar som vanligt om badrum och årets lansering präglas av sinnliga träytor och naturnära kulörer.

– Bland vårens badrumsnyheter är jag särskilt förtjust i den vitpigmenterade eken. Den är så perfekt i sin ton, med ett ljust och obehandlat uttryck. Den kan kombineras med sömlös microbetong, vackert Terazzogolv eller en pigg kulör på väggen och oavsett vad man väljer så lyfter den rummet.

Jag gillar verkligen att träet hittar in i våra badrum igen, det ger en varm och levande känsla. Jag hoppas att trätrenden är här för att stanna, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

570x855-Vedum-Spegel-Sommen-1500-vitpigmenterad-ek.jpg

Zone 1500 mm i vitpigmenterad ek med spegel Sommen.

570x855-Vedum-Zone-1500-vitpigmenterad-ek.jpg

 

1170x780-Vedum-Free-915-Edit-dimgrön.jpg

Nu gör den nedtonade och naturnära kulören dimgrön entré även i badrummet. I samband med lanseringen återfinns den på den nya ramluckan Edit. Dimgrön går att välja till samtliga Vedums badrumsserier. 

– Vi har under 2022 valt att utveckla vårt befintliga badrumssortiment, och lanserar faktiskt ingen ny badrumsserie i vår. Att förvalta och förfina det vi har och det som fungerar stämmer väl överens med våra värderingar. Till exempel kommer den populära Flow nu i 600 millimeter bredd, som passar de mindre badrummen, 

och vi har uppdaterat Zone med en variant på 1500 millimeter för de som har större badrum. Vare sig man vill inreda skandinaviskt, klassiskt och modernt finns något för alla i våra badrumsmiljöer, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

570x855-Vedum-Spegel-Säven-600.jpg

Till våren lanseras även flera handplockade detaljer från Vedum, som två nya tillskott i spegelfamiljen: Säven och Mjörn. Speglar i runda vackra former, med smarta lösningar så som dekorljus.

570x855-Vedum-Spegel-Mjörn-800.jpg

 

570x855-Vedum-Spegelskåp-Grann.jpg

Vedum presenterar även det nya spegelskåpet Grann, ett nätt och stilrent skåp, perfekt för det lilla badrummet. 

570x855-Vedum-Free-615-Edit-betonggrå.jpg

Som vanligt kan man skapa sin egen prägel i badrummet genom kulörer, handtag, stödben, blandare, lådinredning och belysning. 

1170x780-Vedum-Flow-600-vitpigmenterad-ek.jpg

Vi vill skapa badrum som tilltalar alla våra sinnen och gör oss varma inombords varje dag vi kliver in i badrummet. Den vitpigmenterade eken har satt tonen och till det har vi adderat naturnära färger som ger lugn och välbehag, men även en färgkombination av rosa och grönt i ett av badrummen som piggar upp. Flow 600 mm i vitpigmenterad ek.