Gå till innehåll

Tvättställ Soprano

Ett formstarkt tvättställ som ger badrummet karaktär.

Tvättställ Soprano är ett ovanpåliggande tvättställ i det kompositliknande materialet Solid Surface. Välj topplatta i Solid Surface eller någon av kompositstenarna Moorland Fog och Turbine Grey för att få det uttryck du vill. 

Topplatta i Solid Surface

Kompositsten Moorland Fog

Kompositsten Turbine Grey

  • Ett ovanpåliggande tvättställ i Solid Surface i två storlekar. Det mindre tvättstället har mått: 420x300x125 mm och kan kombineras med kommoder i bredderna 500, 600 och 1200 mm. Det större tvättstället har mått: 480x320x125 mm och kan kombineras med kommod i bredden 900 mm.

    Tvättstället kombineras med topplatta i Solid Surface, kompositstenen Moorland Fog eller Turbine Grey. Djupet på tvättställsskivan är 390 mm till bredd 500 mm och 425 mm till bredderna 600, 900 och 1200.

  • Till daglig rengöring av ditt tvättställ i Solid Surface använder du en fuktig trasa med milt rengöringsmedel exempelvis tvål, såpa eller diskmedel. Geltvättmedel och slipprodukter rekommenderas särskilt i kombination med en skrubbsvamp av typen Scotch Brite. Skölj ytan noggrant med rikligt med vatten (slipsvamp för rengöring medföljer produkten).

    Om topplattan har fått fettfläckar av exempelvis smink kan man tvätta av den med en skursvamp utan slippåverkan och diskmedel. Skölj bort allt diskmedel med våt bomullstrasa. Torka torrt med microtrasa. Mineralkomposit liksom granit och marmor, tål hög värme. Dock inte värmechocker. Så en plötslig värmeförändring av t.ex. en varm hårfön eller plattång kan skada ytan. Använd därför alltid underlägg.

Serie Mezzo

Tvättställ Soprano passar till vår badrumsserie Mezzo. Mezzo är en badrumsserie med moderna funktioner och personlig design. Passar dig som vill ha ett badrum som kombinerar attraktiv estetik med robust funktion.