Gå till innehåll

Tvättställ Mezzo

Ett stilrent tvättställ som ger dig extra utrymme i badrummet.

Tvättställ Mezzo är ett tvättställ i porslin som är generöst men ändå lättplacerat, eftersom det är lite grundare än vanligt. Det som utmärker tvättstället är den markerade kanten, som är inspirerad av formen på en porslinskopp. Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

 

 

När jag designade tvättstället Mezzo ville jag hitta en form som uttrycker själva kärnan i vad ett tvättställ är. Det handlade inte om att ta ut svängarna och vara spektakulär eller nöja sig med det basala, utan att finna en väg däremellan.

Jesper Ståhl, designer
  • Tvättställ i porslin med vattenlås Easy Clean. 

  • Till daglig rengöring av tvättstället i porslin används en fuktig trasa. Vid svåra fläckar, använd ett milt kalklösande rengöringsmedel (dvs. rengöringsmedel innehållande ättiksyra eller citronsyra). Dessa rengöringsmedel är ideala för att avlägsna eventuella kalkbeläggningar, läs alltid instruktionen på förpackningen. 

Serie Mezzo

Tvättställ Mezzo passar till vår badrumsserie med samma namn. Mezzo är en badrumsserie med moderna funktioner och personlig design. Passar dig som vill ha ett badrum som kombinerar attraktiv estetik med robust funktion.