Hemma hos Sandra och Andreas

Foto: Sandra Madsen

Produkter i bild:
Kök Agnes i F20 vit
Datum:
Augusti 2022

När Sandra och Andreas köpte sitt nya hus kände de att köket inte alls hade den funktionen som de önskade. Takhöjden nyttjades inte alls och köksön var fel placerad men båda kände att det inte kändes rätt att slänga ut köket då det var helt nyinsatt. Istället kontaktade de oss på Vedum och med enkla medel som nya luckor, några nya skåp och en förlängd köksö har de nu ett kök som blivit husets hjärta.

Minimalistiskt och funktion är ledord som är viktiga för Sandra och Andreas.

– Vi hade ett väldigt stort kök i vårt förra hus med mycket förvaring vilket vi saknade när vi flyttade. Vi köpte nyproduktion och upplevde att de inte alls tänkt till när de planerat köket i radhuset. Det var väldigt få skåp samt att de inte hade nyttjat takhöjden vilket vi verkligen ville göra då det är 2,70 i takhöjd, säger Sandra.

 

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-1.jpg

Köket som sattes in när huset byggdes var alldeles för trångt.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-2.jpg

 

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Sandra-1.jpg

Runt köksön fanns ingen plats för sittplatser vilket gjorde att det bara kändes malplacerat och ogenomtänkt.

 

Sandra och Andreas gillade ändå köket men ville optimera ytan och på så sätt få det mer funktionellt. Det satt också ett vitrinskåp mitt i raden för överskåp vilket familjen inte alls gillade, de vill ha det mer minimalistiskt med ett stilrent uttryck. De ville även ta bort köksön och bygga in köket hela vägen in till väggen och därmed få ett mer komplett kök. Lösningen blev att kontakta Vedum Kök & Bad. Genom Vedum fick de med enkla medel några förslag på hur köket kunde utformas för att passa familjens önskemål.

– Vi är så nöjda med resultatet – det blev över förväntan. Vi fick väldigt bra hjälp från Vedum och när vi väl bestämt oss så tillverkades skåpen och luckorna efter våra önskemål. Eftersom allt kommer färdigmonterat så kom hela det nya köket upp på en dag – så härligt!

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-3.jpg

Familjen är mest nöjda med all förvaring och att de nu nyttjar hela takhöjden. Det gjorde mycket för utseendet och köket känns nu mer komplett.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-4.jpg

 

 

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-5.jpg

Sandra konstaterar att de höga överskåpen ger ett lyxigt intryck.

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-6.jpg

 

Vi kan verkligen rekommendera alla som har ett Vedumkök i sitt hus men som inte är helt nöjda att kontakta Vedum för att se vad man kan göra för enklare förändring till små medel. Kök är en dyr investering och det känns bra i hjärtat att använda oss av det som satt i huset när vi köpte det men på detta sätt förnya hela utseendet av köket. Det känns extra bra att Vedum är svensktillverkat och genuint med produktion efter beställning.

 

1170x780-Vedum-Hemma-hos-Sandra-2.jpg

Köket fick ett helt nytt utryck med nya luckor och bänkskiva.

Vill du byta luckor på ditt Vedumkök? Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig. 


Kontakta oss för luckbyte

570x855-Vedum-Hemma-hos-Sandra-7.jpg

 

Vi som bor här
Sandra, sjuksköterska och snart färdigutbildad
barnmorska. Andreas, snickare som driver eget företag. Barnen Stella, Belle och Bonnie.

Köksfakta
Lucka: Anges i kulören F20 vit.
Handtag: Finns ej i Vedums sortiment.
Bänkskiva och stänkskydd: Kompostisten Coral Cay.